Mollösund

Henrik, Kira og Nikolaj var friske og sprang i vandet før morgenmaden. Jeg var stadig træt og følte mig ikke helt på toppen. Vi besluttede at sejle til Mollösund for at tage bestik af situationen.

Henrik var dagens navigator og vi fandt hurtigt frem til Mollösund. Vi blev mødt af et stort skilt i havneindsejlingen: “Kajakker Velkomne”. Der var endda lavet en kajak-ponton i bådehavnen, hvor vi kunne fortøje kajakkerne og kravle op på kajen.

Tilbage til Stöcken

Efter toiletbesøg og kagepause fortsatte vi og fandt en ø hvor vi kunne hvile ud og spise frokost. Herefter roede Nikolaj, Freek og jeg tilbage til Stocken Camping, hvor vi rejste teltet og tog et velfortjent bad. Vlado, Kira og Henrik fortsatte ud til den ydre Skærgård, hvor de fandt en mystisk tønde.

Mens vi ventede på de andre, organiserede jeg vores ting i teltet og opdaterede de sidste sider i dagbogen. Aftensmaden bestod af kartoffelmos med dåsebøf – og mens den hollandske nabofamilie gik i gang med at spille kongespil, afsluttede vi dagen med rom i lakridsbolsjer og nøddemix.