Fra Sminge Sø til Ans

Det var weekenden før vi tog til Frankrig. Vi mødes uden for klubben med de andre og pakkede en trailer med kanoer.

Rikke, Stine og jeg ville køre sammen så drengene tog traileren og vi satte os ind i bilerne. Men knap havde vi kørt to meter, før vi “stødte på” vores første problem.

Men altså, efter lidt udfordringer i starten, som jeg af diplomatiske årsager ikke kan komme nærmere ind på, ankom vi til sidst til Sminge Sø hvor vi satte kanoerne i vandet og roede ud for at øve teknik og redninger.

Jordbærtærte, Mokaï og J-tag

Efter at have øvet teknik, roede vi tilbage til bilerne og spiste frokost og jordbærtærte. Luften var varm og fuld af små, blågrønne insekter. Vi pakkede sammen og roede ned imod Ans mens vi øvede os i J-tag og drak øl og mokeï.

Mens regnen begyndte og fluerne sværmede om hovederne på os, blev nåede vi Ans. Kilometerne kunne mærkes i armene om aftenen.

Aarhus Å

Dagen efter mødes vi hvor Søren Frichs Vej krydser Aarhus Å. Her lagde vi kanoerne i vandet og roede ned imod centrum. Det er ikke altid man kan komme under broerne i midtbyen – men det lykkedes os faktisk at komme hele vejen til Dokk1 uden problemer.

Splask!!!

Vi sejlede tilbage under broerne til Brabrand Sø og øvede slalom mellem søjlerne under jernbanen. Da vi roede hjem imod bilerne faldt Freek i vandet. Aldrig har jeg set nogen komme så hurtigt ned og op igen før. Stine var sød og kørte os tilbage til klubben så vi kunne nå at klæde om før Mikkel kom for at køre os til Frankrig.

En lang weekend blev afsluttet på autotoget samme aften, hvor vi fandt vores kupe og lagde os til at sove.